بیش از 10 سال به شرکت ها کمک می کنیم تا به اهداف مالی و تجاری خود برسند. مکس بیز یک آژانس مشاوره ارزش محور است.

گالری

اطلاعات تماس

051-12345678

ایران، خراسان رضوی

maxbizz@mail.com

بازیافت لاستیک

کاربرد های خارق العاده بازیافت لاستیک

کاربرد های بازیافت لاستیک : بازیافت لاستیک های فرسوده یکی از سودآورترین فعالیت هایی است که میتوانند کارخانه جات انجام دهند. این مورد به این دلیل است که هم هزینه تولید مجدد لاستیک ها کاهش پیدا میکنند و هم محیط زیست به دلیل دور انداختن لاستیک های فرسوده آلوده نمی شود. هنگامی لاستیک های فرسوده بازیافت می شود، تقریبا نزدیک به 90 درصد پس مانده های آن کم می شود.

هرچقدر که بخواهیم این موضوع را انکار کنیم ولی اگر هزینه ساخت و تاسیس کارخانه بازیافت لاستیک و همچنین خرید تجهیزات را درنظر بگیریم ولی باز هم خساراتی که دور انداختن و تجمیع لاستیک ها برای ما دارد خیلی بیشتر از این ها می شود. در ادامه به برخی از کاربردهای بازیافت لاستیک اشاره خواهیم کرد.

کاربردهای بازیافت لاستیک

  • تامین سوخت و انرژی

لاستیک و تایر های فرسوده مقدار زیادی کربن در خود دارند که در حرارت های بالا خواهند سوخت. هنگامی که از روش شیمیایی بازیافت لاستیک که پیرولیز لاستیک است استفاده کنید، انرژی و سوخت قابل دریافت است که آلودگی کمتری هم دارد.

  • جاده سازی

هنگامی که از لاستیک های بازیافتی در آسفالت جاده ها و خیابان ها استفاده می کنیم، مقاومت آن ها را بالاتر می بریم و در برابر حرارت مقاوم می کنیم. مورد دیگر اینکه به دلیل خاصیت ارتعاشی که دارد، بسیار صدا را کمتر خواهد کرد.

  • کفپوش

کفپوش هایی که در پارک ها، باشگاه ها و سالن های ورزشی می بینید، تقریبا همه از گرانول لاستیک ساخته شده اند. این گرانول ها به وسیله دستگاه های خرد کن لاستیک ساخته می شوند.

  • کاربردی همچون شن

در برخی از جاده ها به دلیل مقاومت بیشتر از شن استفاده می شود. برای راحتی و در دسترس بودن میتوان از لاستیک های خرد شده نیز استفاده کرد. تراشه‌های لاستیک می‌توانند نفوذ یخبندان را در صورت استفاده در زیر جاده‌ها در آب و هوای سرد محدود کنند. این لاستیک های ریز 4 برابر از شن سبک تر هستند و می توانند در حجم و تجهیزات صرفه جویی کنند.

  • ساختمان سازی

در فوندانسیون و پی ریزی ساختمان ها به دلیل استحکام و وزن مناسبی که خرده لاستیک ها دارند از آن ها استفاده می شود.

همانطور که مشاهده کردید و گفته شد بازیافت لاستیک کاربردهای زیادی دارد که میتواند بسیار برای شما مقرون به صرفه و سود ده باشد.

نویسنده

behrad

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *