بیش از 10 سال به شرکت ها کمک می کنیم تا به اهداف مالی و تجاری خود برسند. مکس بیز یک آژانس مشاوره ارزش محور است.

گالری

اطلاعات تماس

051-12345678

ایران، خراسان رضوی

maxbizz@mail.com

بازیافت لاستیک

چالش های بازیافت لاستیک

در صنعت بازیافت لاستیک بیشتر از ضایعات لاستیک ها برای بازیافت استفاده می شود. کارخانجات و افرادی که میخواهند این فرایند را انجام دهند باید با چالش های بازیافت لاستیک آشنا باشند.

افراد و کارخانه ها از لاستیک های فرسوده، مواد قابل استفاده و حتی سوخت تولید می کنند. اما در زیر با چند نوع از چالش های بازیافت لاستیک آشنا می شوید :

  • ماندگاری بالای مواد
  • حجم بسیار بالای لاستیک های ضایعاتی
  • خطرات نگه داری و جا به جایی لاستیک ها

در چند وقت اخیر است که فرایند بازیافت لاستیک روی کار آمده است. در گذشته چندان تجهیزات مناسبی نبود و خیلی این امر جدی گرفته نمی شد. مخصوصا با روی کار آمدن روش های نوینی مثل پیرولیز لاستیک و دوولکانیزاسیون که این فرایند را بسیار آسان و کارآمد تر کرده است.

چالش های بازیافت لاستیک

لاستیک در بیشتر جاها وجود دارد. از لاستیک خودرو گرفته تا دستکش های لاستیکی که در بیمارستان ها و جاهای مختلف استفاده می شود. به خاطر وجود بیش از حد لاستیک تولیدکنندگان به این موضوع پی بردند که ضایعات لاستیک تاثیر جبران ناپذیری بر روی طبیعت خواهد گداشت. مدیریت این حجم از لاستیک های تولید شده کار بسیار سختی است. این موضوع به این دلیل است که حجم بالای زباله لاستیک های انباشته شده احتمال آتش سوزی را بسیار بالا خواهد برد.

حال بازیافت لاستیک میتواند هم از این موضوع جلوگیری کند و هم میتواند مواد جدید و با ارزشی را تولید کند. با این حال ، بازیافت لاستیک چالش هایی را به همراه دارد. چالش اصلی این است که ویژگی های لاستیک را در طول فرآیند خنثی سازی که شامل حرارت زیاد و مواد شیمیایی سمی است حفظ کنیم.

مجتمع صنایع لاستیک قم، با بهره گیری از تجهیزات به روز و کارآمد، بازیافت لاستیک را به روش شیمیایی یا همون دوولکانیزاسیون به بهترین نحو انجام می دهد.

نویسنده

behrad

یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *