تکنولوژی پیرولیز لاستیک چیست؟
پیرولیز لاستیک چیست؟
پیرولیز لاستیک یک روش برای بازیافت لاستیک های فرسوده است، به طوری که لاستیک های خرد شده در محفظه ای که بدون اکسیژن است و حرارت بالایی دارد ذوب می شوند. در این حرکت پلیمر های لاستیکی به ملکول های کوچک تری تبدیل می شوند. این ملکول ها پس از این فرآیند به صورت بخار درآمده و از محفظه خارج می شوند. این بخار هم می تواند مستقیما به نیرو تبدیل شود و هم میتواند به ماده نفتی که به صورت مایع است تبدیل شود و سوخت را تامین کند.
در تایر های فرسوده معمولا 45 تا 50 درصد از آن ها را مواد معدنی تشکیل می دهند. قبل از عمل پیرولیز لاستیک، آن ها را جدا میکنند تا هنگام سوخته شدن ضرری به محیط زیست وارد نشود.
در پایان فرایند پیرولیز یک روغن بازیافت لاستیک تولید می شود که در بخش های مختلفی میتوان از آن استفاده کرد مانند :
- نیروگاه کارخانه ها
- کاسه دسر
- کارخانه گرمایش
- و….
خط تولید پیرولیز
کارگران مواد اولیه این دستگاه مثل تایر های فرسوده، لاستیک و … را درون دستگاه قرار میدهند. وقتی که فرآیند به پایان رسید باید دستگاه را خنک کنند و سیم فلزی و کربن های تولید شده را خارج کنند. این دستگاه و خط تولید پیرولیز از نظر قیمت بسیار به صرفه است و هزینه بالایی برای شما ندارد.
مزایای روش پیرولیز
- راحتی کارکردن برای کارگران
- هزینه و سرمایه پایین ولی سود بالا
- محصول نهایی با کیفیت مثل سوخت نفتی
- با دستگاه های پیشرفته تر، محصول تهایی پیرولیز نیز با کیفیت تر می شود.
کارخانه پیرولیز لاستیک برای حل مشکل آلودگی طبیعت و بزیافت لاستیک های فرسوده راه اندازی می شود. در حال حاضر به دلیل اینکه محیط زیست از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، این کارخانجات نیز طرفداران زیادی پیدا کرده است.
مواد اولیه ای که این کارخانجات نیاز دارند، تایر فرسوده مکانیکی، پلاستیک و …
یک سری تجهیزات اولیه هم نیاز است که می توان به : محفظه پیرولیز، سیلینگ، مخزن سوخت، سیستم خنک کننده، سیستم تمیز کننده و غبار گیری و …
یکی از عوامل پیشگیری کننده از آلودگی محیط زیست بازیافت درست ضایعات بخصوص ضایعات لاستیکی است. روش پیرولیز لاستیک یکی از عوامل بسیار مهم در این زمینه است که کمک بسیار زیادی به سلامت طبیعت می کند و محصولات جدیدی نیز وارد بازار صنعت خواهد کرد.